Ešte lepší ako v kine. Nový blockbuster chuťových pohárikov je tu a volá sa Popcorn Slaný karamel!

Ešte lepší ako v kine. Nový blockbuster chuťových pohárikov je tu a volá sa Popcorn Slaný karamel!

Praha, 20. 4. 2022Chrumkavý, jemný a nadýchaný ako obláčik. Z Mixit pecí se tentokrát vykotúľal popcorn a ide o podlosť, aká nemá v gastronomickom svete obdoby. Máte radi skôr slané? Máte to mať! Že máte skôr sladký jazýček? No, máte to mať tiež. Posaďte sa do kresiel… Prichádza Popcorn Slaný karamel!

Tiež ste pred plavkovou sezónou dúfali, že sa budú v Mixite držať low carb müsli a detox zmesí? Tak zase nič. Podarení Mixiťáci pripravili ešte podarenejšiu novinku, po ktorej siahnete nielen pri domácom filmovom večere. Vyšperkovaná chuť, omamná vôňa masla a dokonalá rovnováha slaného karamelu a vanilkovej esencie vás totiž vtiahne do chutného deja a budete si želať, aby tento sladkoslaný maratón nikdy neskončil.

Táto novinka je navyše vyšperkovaná aj tvarom. Z tubusu pripomínajúceho popcornový kornút na vás totiž vyskočí vypukaná kukurica typu mushroom. Tá sa používa zväčša na výrobu sladkého popcornu, pretože práve vďaka jej guľatému obláčikovému tvaru sa na ňu dostane ešte viac slaného karamelu, než by ste mali pri butterfly verzii.

Popcorn Slaný karamel, 250 g, 6,59 €. Zloženie: Popcorn slaný karamel (kukurica, maslo, cukrová trstina, hnedý cukor, voda, kukuričný sirup, jedlá soľ, prírodná vanilková aróma)

“Popcorn by nemal byť sladký.” Tak s touto vetou sa rozlúčte. Popcornový game-changer totiž práve vstúpil na scénu a v žiari reflektorov na nej dlho aj zostane. Chrumnete prvýkrát a na podnebí pocítite slaný karamel, ktorý obaľuje každé jedno zrniečko, chrumnete druhýkrát a na jazyku sa vám rozleje pravé maslo, chrumnete tretíkrát… a ani neviete ako, a ste na dne tubusu. Skrátka sladký (a slaný) život! A ten low carb… ten si kúpte zase inokedy