S novinkou Palette Root Retouch zakryjete odrasty kedykoľvek a kdekoľvek

S novinkou Palette Root Retouch zakryjete odrasty kedykoľvek a kdekoľvek

Spoločnosť Henkel predstavuje novinku Palette Root Retouch, ktorú ocení každá žena v boji proti odrastom. Vzhľadom na to, že je novinka v šikovnom malom balení, pomôže ľahko a rýchlo v každej situácii. Taktiež sa značka Palette zamerala na trendy v oblasti farieb na vlasy a prichádza s novými odtieňmi studenej blond a teplej červenej.

Palette uvádza na trh úplne nový produkt Palette Root Retouch, vďaka ktorému sa ihneď zbavíte nežiaducich odrastov. Ide o jednoduché a rýchle riešenie, ktoré zakryje odrasty, ale zároveň vlasy nijako nezaťaží. Kompaktný púder docieli dokonale zafarbené odrasty už v priebehu niekoľkých sekúnd. Odrastené vlasy vďaka nemu perfektne splynú so zvyškom vlasov, a tak vám zaručia prirodzene vyzerajúci vzhľad. Funguje ako spoľahlivý pomocník okrem iného aj na cesty, šikovne sa zmestí do akejkoľvek kabelky, a preto ho môžete mať po ruke kedykoľvek a kdekoľvek.

Receptúra produktu obsahuje vysoko koncentrované pigmenty, ktoré sa postarajú o intenzívny, ale prirodzený farebný výsledok. Avšak nemusíte sa báť, vaše vlasy nijako nezaťaží, ani nezamastí a navyše vydržia až do ďalšieho umytia šampónom. Funguje na rovnakej báze ako púder na tvár, a to aj vďaka aplikátoru vo forme hubky. Tá ho umožní naniesť rovnomerne a úplne bez ťažkostí presne tam, kde potrebujete. Je odolný aj voči potu a počasiu, teda sa skvele hodí na letnú dovolenku, kde nemáte k dispozícii svojho kaderníka.

V ponuke je v troch farbách: tmavo plavý pre ženy, ktoré sa chcú cítiť ako legendárna Marylin Monroe, hnedý pre zachovanie krásnej hnedej farby a čierny pre tých, čo chcú svoju farbu premeniť „back to black“.

Značka Palette ponúka vo svojom portfóliu produktov na domáce farbenie aj pomocníkov pre dokonalú studenú a popolavú blond. Nový a vylepšený toner pre blond vlasy, ktorého používanie je teraz vďaka baleniu v tube značne jednoduchšie, bojuje proti žltým tónom. Na trhu je dostupný hneď v dvoch variantoch, a navyše v 100% recyklovanom balení.

Nové odtiene doplnila značka Palette aj do svojho radu Deluxe. Tie sa opierajú o trendy roku 2022, ktorými bude ľadová blond farba a čierno-červená, hrejivá farba. Preto uvádza odtiene ultra titánový, čo je výrazná svetlá blond farba s lesklými, perleťovými odleskami a burgundská čierna, v ktorom čierny podtón dopĺňajú červené, tmavé odtiene.