Zrodila sa láska. Ľúbostný príbeh plný tajomstiev

Zrodila sa láska. Ľúbostný príbeh plný tajomstiev

Zrodila sa láska je jedna z najkrajších romancí Mary Baloghovej. Kniha, ktorá vás aspoň na chvíľu unesie od každodenných povinností a starostí. Pri ktorej si príjemne oddýchnete.

Na jednej strane krásna lady Annabelle, ktorá spôsobí škandál, ten jej zničí povesť a tak jej otec súhlasí, že sa vydá hoci pod ich úroveň – za suseda a večného nepriateľa Reginalda.
Ten je mimochodom veľmi kultivovaný, rodený džentlmen, ale zapáčil sa mu život slobodného mládenca a tak mu otec dá nôž na krk: buď sa ožení s Annabelle, alebo ho prestane finančne podporovať.

Annabelle a Reginald sa teda dajú nasilu dokopy, sú voči sebe nepriateľskí, navzájom sa obviňujú z nepríjemnej situácie, v ktorej sa ocitli a všetko speje k sobášu z rozumu. Ale, ako už tušíte, nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Na povrch vyplávajú tajomstvá a všeličo sa zmení. Možno si napokon poviete Zrodila sa láska – ale naozaj medzi týmito dvomi postavami?

Znova uprela pohľad na svojho snúbenca. Svojho snúbenca! Pohľad jej opätoval, ale nič nepovedal. Bude z nej lady Annabelle Masonová.
Manželka Reginalda Masona.
Všetko sa zbehlo za dvadsaťštyri hodín.
Bolo to dohodnuté.

Milé, vtipné a originálne. Taký je historický romantický príbeh Zrodila sa láska. Zamilujete si obidve hlavné postavy, bude vás baviť zápletka, ktorá je naozaj neopozeraná, no celá kniha má jednu veľkú chybu. Akú?
Nuž, má len 144 strán a po dočítaní budete ľutovať, že Mary Baloghová z toho takpovediac nevyžmýkala viac. Žiadalo by si to…ale prečo nie občas aj takáto jednohubka s absolútne úžasným rozuzlením?!

 „Táto novela žiari v tvorbe Mary Baloghovej ako nádherný klenot… Pôvabný romantický príbeh s prekvapivým koncom, ktorý vám pohladí dušu a poteší srdce,“ napísali Romantic Times.

Milan Buno, knižný publicista