S vysávačom Samsung Bespoke Jet a stanicou All-in-One Clean Station hravo zvládnete kompletné upratovanie

S vysávačom Samsung Bespoke Jet a stanicou All-in-One Clean Station hravo zvládnete kompletné upratovanie

Elegantný tyčový vysávač so sacím výkonom až 210 W a dokovacou stanicou
All-in-One Clean Station umožňuje ľahké, rýchle a hygienické upratovanie celej domácnosti.

Spoločnosť Samsung Electronics oznámila dostupnosť akumulátorového tyčového vysávača Bespoke Jet s dokovacou stanicou All-in-One Clean Station™, ktorá nabíja vysávač a automaticky vyprázdňuje nádobu na nečistoty. Tento vysávač dokáže zaistiť dokonale hygienické upratovanie vďaka viacvrstvovému filtračnému systému s účinnosťou 99,999 %.Bespoke Jet je navyše ľahší a má dokonalejší digitálny invertorový motor ako jeho predchodcapre ešte účinnejšie čistenie. Vďaka radu inovácií získal aj ocenenie CES Innovation Awards 2021. Vysávač Bespoke Jet™ s dokovacou stanicou All-in-One Clean Station™ bude na Slovensku dostupný v bielej farbe od apríla 2022, jeho  odporúčaná malooobchodná cena je 859 €.     

„Čistota a hygiena je teraz pre mnoho ľudí po celom svete na prvom mieste. Preto sme chceli vytvoriť výrobok, ktorý umožňuje pohodlnejšie, rýchlejšie a účinnejšie upratovanie, aby mohli mať používatelia doma stále čisto,“ povedal Hyesoon Yang, výkonný viceprezident a vedúci tímu Customer Experience oddelenia Digital Appliances Business spoločnosti Samsung Electronics. „Vysávač Samsung Bespoke Jet má nielen potrebný výkon a funkčnosť na udržanie čistoty podláh, ale aj krásny dizajn, ktorý sa hodí do akejkoľvek miestnosti v dome.“

Hygienické čistenie

Vysávač Bespoke Jet je vybavený dokovacou stanicou All-in-One Clean Station, ktorá sa podieľa na udržiavaní hygienického prostredia. Vďaka unikátnej technológii Samsung Air Pulse dokáže po pripojení vysávača automaticky vyprázdniť jeho nádobu na nečistoty bez toho, aby z nej unikali jemné prachové častice. Zároveň taktiež automaticky nabíja batériu vysávača.

Viacvrstvový 99,999 % filtračný systémzaisťuje, že z vysávača Bespoke Jet je počas prevádzky vyfukovaný iba čistý vzduch. Pri nasávaní vzduchu sú v hlavnej cyklóne oddelené veľké prachové častice, ktoré sú následne zachytené na filtri s kovovou mriežkou. Mikrofilter potom zachytí jemné prachové častice, a nakoniec jemný prachový filter zachytí mikroprach, ktorý by inak mohol ľahko uniknúť. Všetky časti a filtre sú umývateľné, takže ich je možné udržiavať v hygienickej čistote.

Výkonné, ale ľahké zariadenie

Vysávač Bespoke Jet dosahuje maximálny sací výkon až 210 Wpre rýchle a účinné čistenie tvrdých podláh i kobercov. Jeho digitálny invertorový motor Samsung je pritom o 47 % ľahší ako motor vysávača Jet90.

Technológia Jet Cyclone prináša čistejší vzduch a výkonné sanie. Tento vysoko účinný Multi-cyklónový systém zaisťuje optimálny priechod vzduchu. Výsledkom je zníženie odporu vzduchu, minimalizácia strát sacieho výkonu a hygienické zachytávanie nasatých jemných prachových častíc.

Telo vysávača Bespoke Jet váži iba 1,44 kg – je teda dostatočne ľahké na jednoduchú ručnú manipuláciu a upratovanie celého domu, takže s ním jednoducho vyčistíte povrch stoličiek a pohoviek, hornej časti skriniek a stolov, dlhé okenné žalúzie, spodné strany spotrebičov, a dokonca aj schody.

Pohodlné upratovanie

Vysávač Bespoke Jet je vybavený praktickým digitálnym LCD displejom s podporou 28 jazykov.Jedným pohľadom naň získate všetky potrebné informácie vrátane nastavenia úrovne sania a zostávajúceho času prevádzky batérie. Poskytuje tiež informácie o prípadných problémoch, napríklad upchatí, uviaznutí predmetov v kefe alebo chýbajúcich filtroch, a ponúka návod, ktorý vám pomôže vzniknutý problém odstrániť.

Vysávač má okrem pokročilých funkcií aj batériu s veľkou kapacitou. Dokáže pracovať až hodinua po uplynutí tejto doby môžete batériu ľahko vymeniť za náhradnú10 a predĺžiť dobu upratovania až na dve hodiny. Špeciálna technológia spoločnosti Samsung zaisťuje, že si batéria zachová 70 percent svojej pôvodnej kapacity po dobu až 500 cyklov11 .

Aby ste mohli ľahko čistiť aj tvrdé podlahy, je možné vysávač Bespoke Jet doplniť o vylepšenú kefu Spray Spinning Sweeper, ktorá nie je súčasťou balenia. Tá je vybavená dvoma rotujúcimi vlhkými podložkami, ktoré vydržia v chode až 100 minút12, a umožňujú plynulé a efektívne čistenie tvrdých podláh. Vylepšená rotačná kefa Spray Spinning Sweeper má tiež ľahko použiteľnú 150 ml nádržku na vodu, aby ste mohli ručne nastriekať viac vody pre ľahšie upratovanie.

Nástup vysávača Bespoke Jet posúva tieto domáce spotrebiče do modernej doby. Nový elegantný a štýlový vysávač vychádza z filozofie značky Samsung Bespoke a je navrhnutý tak, aby dobre zapadol do každej domácnosti. Bude k dispozícii v troch praktických farbách – modrej (Midnight Blue), bielej (Misty White) a zelenej (Woody Green) – čo umožňuje používateľom umiestniť ho do obytného priestoru bez toho, aby narušil celkový dizajn interiéru. Na slovenskom trhu bude k dispozícii v bielej farbe.


Testované spoločnosťou SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH v režime Jet na základe normy IEC 62885-2, CL.5.11. Výsledky sa môžu líšiť podľa skutočného použitia.

V porovnaní s motormi v predchádzajúcich tyčových vysávačoch Samsung (motor VS9000: 205 g, motor VS9500: 109 g.)

Testované spoločnosťou SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH na základe normy IEC 62885-2, CL.5.11. Výsledky sa môžu líšiť podľa skutočného použitia. Vzťahuje sa na častice s veľkosťou 0,5 až 4,2 µm.

Testované spoločnosťou SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH v režime Jet na základe IEC 62885-2, CL.5.11. Výsledky sa môžu líšiť podľa skutočného použitia.

Vzťahuje sa na prachové častice s veľkosťou 0,5 až 4,2 µm.

Motor VS9000: 205 g, motor VS9500: 109 g.

Sanie testované testami spoločnosti SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH na základe normy IEC62885-2 Cl. 5.8 v režime Jet na vstupnej strane nemotorizovaného príslušenstva.

Angličtina, bulharčina, čínština, čeština, dánčina, estónčina, fínčina, francúzština, chorvátčina, taliančina, kazaština, litovčina, lotyština, maďarčina, nemčina, holandčina, nórčina, poľština, portugalčina, rumunčina, ruština, slovinčina , thajčina, ukrajinčina.

Uvedená doba chodu platí pre minimálnu úroveň výkonu s pripojeným nemotorizovaným príslušenstvom. Výsledky sa môžu líšiť podľa skutočného použitia.

10 Dodávané batérie sa môžu líšiť v závislosti od výrobku, modelu a špecifikácií.

11 Zachová si 70 % kapacity po 5 rokoch používania pri 100 cykloch/rok na základe kapacity batériového bloku (2200 mA). 1 cyklus: úplné vybitie po úplnom nabití (100 až 0 %). Výsledky sa môžu líšiť podľa použitia. Údaje vychádzajú z interného testovania.

12 Uvedená doba prevádzky platí pre režim Wet, keď je pripojený Spray Spinning Sweeper.