HalfPrice debutuje na Slovensku

HalfPrice debutuje na Slovensku

V meste Nitra sa otvorí prvá slovenská predajňa HalfPrice, ktorá ponúkne nakupujúcim široký výber značkových produktov za veľmi atraktívne ceny. Predajňa privíta prvých zákazníkov v apríli 2022 a Slovensko sa tak stane piatym zahraničným trhom, na ktorý bol privedený off-price reťazec skupiny CCC.

HalfPrice je moderný koncept obchodu v segmente off-price, ktorý ponúka širokú škálu obľúbených značiek za atraktívne ceny vrátane oblečenia, obuvi, doplnkov, kozmetiky, hračiek a bytového zariadenia.

„Ako skupina CCC sme sa na Slovensku prvýkrát presadili už v roku 2012. Sme radi, že slovenskí zákazníci budú mať čoskoro možnosť spoznať aj našu najmladšiu značku. Pevne veríme, že HalfPrice, podobne ako doteraz značky CCC, eobuwie.pl a MODIVO, si na slovenskom trhu získa veľké množstvo fanúšikov. Otvorenie predajne na Slovensku je prirodzeným krokom expanzie nášho off-price reťazca,“ hovorí Adam Holewa, generálny riaditeľ spoločnosti HalfPrice.

Skupina CCC pôsobí na Slovensku prostredníctvom piatich predajných kanálov. Okrem 54 kamenných predajní sú tu internetové obchody: CCC.eu, eobuv.sk, deezee.eu a prémiová módna platforma MODIVO.

Prvá slovenská HalfPrice predajňa sa otvorí v apríli 2022 v Nitre v novom obchodnom centre PROMENADA. „Našim slovenským zákazníkom sprístupníme 1 500 metrov štvorcových predajnej plochy, kde si budú môcť vybrať zo širokej škály produktov vrátane oblečenia, obuvi, kozmetiky, hračiek a bytového zariadenia. Celý sortiment bude ponúkaný za výnimočne výhodné ceny,“ oznamuje Malwina Winter, viceprezidentka pre procurement spoločnosti HalfPrice.

HalfPrice je nová značka uvedená na trh v Poľsku začiatkom mája tohto roku. Za necelých osem mesiacov od vzniku konceptu otvorila skupina CCC už viac ako 40 predajní HalfPrice na trhoch strednej a východnej Európy. Okrem Poľska má reťazec zastúpenie aj v Maďarsku, Chorvátsku, Rakúsku a Českej republike.

Pre viac informácií o HalfPrice navštívte www.halfprice.eu.