Najinteligentnejšie atramentové tlačiarne od HP1 pomáhajú rodinám i malým podnikateľom

Najinteligentnejšie atramentové tlačiarne od HP1 pomáhajú rodinám i malým podnikateľom

Najinteligentnejšie atramentové tlačiarne od HP1 pomáhajú rodinám i malým podnikateľom zvládnuť viac práce, ušetriť2 a predchádzať stresu

Nový rad tlačiarní HP Smart Tank 600/700 bol navrhnutý pre používateľov, ktorým záleží na životnom prostredí a chcú tlačiť udržateľne.

Hlavné body:

  • Rad HP Smart Tank 600/700 ponúka:
    • Tlačový systém s atramentovými zásobníkmi spĺňajúci potreby používateľov, ktorí denne tlačia vo veľkých objemoch.
    • Tlačiarne podporujú dvojpásmové pripojenie prostredníctvom Wi-Fi®3 a spolupracujú s aplikáciou HP Smart App4,5, ktorá je najlepšiou inteligentnou aplikáciou vo svojej triede a umožňuje používateľom tlačiť odkiaľkoľvek a plynulo prechádzať medzi digitálnou a tlačenou formou.
    • Nový dotykový panel a funkcie podporujúce inteligentné svetelné vzory ponúkajú intuitívne možnosti ovládania. Používatelia majú teda tlač jednoducho pod kontrolou a môžu tlačové úlohy efektívnejšie spravovať.
    • Tlačiarne boli navrhnuté s ohľadom na životné prostredie – z viac ako 25 % sú vyrobené z recyklovaného plastu 6.

Spoločnosť HP Inc. predstavila inovatívny rad tlačiarní HP Smart Tank 600/700, ktorý umožňuje rodinám aj malým firmám byť pri práci a učení z domova produktívnymi a kreatívnymi. Nový rad ponúka možnosti bezproblémovej a všestrannej tlače bez kompromisov týkajúcich sa rýchlosti, cenovej dostupnosti či kvality.

Vieme, že 68 % novo zakúpených tlačiarní pripadá na tlačiarne nakupované na účely práce a učenia z domova,7 tlač z domova je ale náročná pre všetkých. Deti, rodičia i majitelia malých firiem potrebujú inteligentné zariadenia, ktoré sa ľahko používajú, sú cenovo dostupné, všestranné a vyhovujú ich každodenným potrebám tlače,” hovorí Xavier Garcia, generálny riaditeľ a globálny riaditeľ divízie Print Hardware Systems spoločnosti HP. „Rad Smart Tank 600/700 poskytuje vynikajúci zážitok z tlače vďaka vysokej kvalite výstupu a pokročilým inteligentným funkciám, ktoré sú navrhnuté tak, aby zákazníkov zbavili stresu a pomohli im zvládnuť viac práce.“

Modely radu HP Smart Tank 600/700 nadväzujú na dlhú históriu vývoja produktov spoločnosti HP zameraných na udržateľnosť a ide o prvé atramentové tlačiarne HP, ktoré boli z viac ako 25 % vyrobené z recyklovaných plastov.6

Medzi hlavné prednosti nového radu tlačiarní patrí:

  • INTELIGENTNÁ TLAČIAREŇ:
    • Jednoduché používanie tlačiarne vďaka „magickému“ dotykovému panelu, ktorý sa zobrazí len v prípade potreby, a inteligentným svetelným vzorom umožňujúcim intuitívne ovládanie
    • Spoľahlivá dvojpásmová Wi-Fi® s funkciou automatického obnovenia3
    • Jednoduché mobilné nastavenie5 a riešenie HP Wolf Essential Security
  • INTELIGENTNÁ PRODUKTIVITA:
    • Vďaka automatickej obojstrannej tlači šetríte pri každodennej tlači dokumentov čas a papier
    • Vysoko kvalitná tlač v objeme až 50 000 strán
    • Poskytuje bezstarostný výkon s rýchlym a jednoduchým nastavením prostredníctvom aplikácie HP Smart4, 5
    • Môžete využiť funkcie HP Smart Advance, napríklad pre pokročilé skenovanie a mobilný fax
  • INTELIGENTNÉ ZÁSOBNÍKY:
    • Nenápadný integrovaný displej a kontrolky upozorňujúce na stav zásobníka uľahčujú sledovanie hladiny atramentu v situáciách, keď atrament dochádza, takže je málo pravdepodobné, že sa vám minie
    • Systém dopĺňania atramentu bez rizika rozliatia8
    • Získajte atrament až na 2 roky9 – ideálny na každodennú nízkonákladovú tlač vo veľkých objemoch
    • Umožňujú potlačenie až 18 000 čiernobielych alebo 8 000 farebných stránok9

Dostupnosť a ceny

  • Tlačiarne radu HP Smart Tank 600/700 sú na Slovensku v predaji od októbra za ceny od 235 Eur.

 

——————————————————————–

1 V porovnaní s ostatnými tankovými systémami HP založenými na dvojpásmovej sieti Wi-Fi so samoopravou. Zahrnuté: skúsenosť s nastavením, používateľské rozhranie, senzory atramentu a papiera, skúsenosti s doplňovaním, automatická duplexná tlač a aplikácia HP Smart, najlepšia tlačová aplikácia vo svojej triede, k septembru 2021.

2 Priemerné množstvo čiernej a kombinovanej farby vo fľaštičke (azúrová / purpurová / žltá). Výsledky vychádzajú z metodiky spoločnosti HP pri nepretržitej tlači skúšobných strán podľa normy ISO / IEC 24712. Nejde o testovanie podľa normy ISO / IEC 24711. Na vytlačenie 8 000 farebných skúšobných strán môže byť potrebná ďalšia fľaštička s čiernym atramentom. Skutočná výťažnosť sa líši podľa obsahu tlače a ďalších faktorov. Časť atramentu z dodaných fľaštičiek je použitá na spustenie tlačiarne. Ďalšie informácie o plnení a výťažnosti nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

3 Wi-Fi je registrovaná ochranná známka asociácie Wi-Fi Alliance®. Podporuje 5,0 GHz a 2,4GHz pásmo pomocou až 12 neprekrývajúcich sa kanálov v porovnaní s iba tromi neprekrývajúcimi sa kanály 2,4 GHz pásma. Podporuje 5,0 GHz pásmo (až 150 mb/s) v porovnaní s 2,4 GHz pásmom (až 72,2 mb/s).

4 Porovnanie s mobilnými tlačovými aplikáciami OEM pre väčšinu najpredávanejších atramentových a laserových tlačiarní i multifunkčných tlačiarní určených do domácností a domácich kancelárií v cene do 450 USD vrátane. Trhový podiel podľa správy Hardcopy Peripherals Tracker od organizácie IDC k 4. štvrťroku 2020. Tvrdenie vychádza z prieskumu mobilných tlačových aplikácií od výrobcov tlačiarní a praktického testovania a štúdie Keypoint Intelligence – Buyers Lab zadanej spoločnosťou HP. Pozri správu z apríla 2021 na adrese www.keypointintelligence.com/HPSmartApp.

5 Vyžaduje stiahnutie aplikácie HP Smart. Podrobnosti o miestnych požiadavkách na tlač nájdete na stránke http://www.hp.com/go/mobileprinting. Niektoré funkcie / softvér sú k dispozícii len v angličtine a líšia sa medzi desktopovými a mobilnými aplikáciami. Môže byť vyžadované predplatné; predplatné nemusí byť k dispozícii vo všetkých krajinách. Podrobnosti nájdete na www.hpsmart.com. Vyžaduje sa prístup k internetu a je nutné ho zakúpiť samostatne. Pre plnú funkčnosť je vyžadovaný účet v spoločnosti HP. Zoznam podporovaných operačných systémov dostupných v obchodoch s aplikáciami.

6 Vyrobené z viac ako 25 % z recyklovaného plastu.

7 Zdroj: HP Global Print Signals Tracker (august 2021).

8 Pri použití v súlade s pokynmi na nastavenie.

9 Vychádza z tlače 200 strán mesačne. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlače a iných faktorov. Priemer podľa normy ISO / IEC 24711 alebo testovacej metodológie HP a dlhodobej tlače. Časť atramentu z dodaných fľaštičiek je použitá na spustenie tlačiarne. Podrobnosti nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.