Hurá na výlet podľa hravej typológie

Hurá na výlet podľa hravej typológie

Letné prázdniny sú vo svojej polovici a pre tých, ktorí ešte nestihli vyraziť za poriadnym dobrodružstvom to neznamená nič iné, než že by sa mali poponáhľať. Ak tápete nad tým na aký výlet sa zbaliť, skúste to hravou formou. Zistite, do akého z piatich tímov podľa Haribo typológie patríte a inšpirujte sa tipom na výlet podľa priradenej charakteristiky. Vychutnáte si zvyšok leta ako pôžitkárska fľaštička Happy Cola alebo ním prehopsáte ako neposedná žabka Quaxi?

Prehopsajte sa až do Tichej a Kôprovej doliny

Ak patríte do tímu žabiek, potom je pre vás ideálne strávený čas s turistickými topánkami na nohách, v ktorých absolvujete kdejakú túru. Počuli ste už o Tichej a Kôprovej doline? Podobne, ako v iných tatranských dolinách, aj v Tichej a Kôprovej nájdete rozľahlé lesy, mohutné skaly a ďalšie fascinujúce úkazy. Územie je vhodné pre turistov, ktorí milujú nedotknutú prírodu a zeleň. Na svoje si ale prídu aj cykloturisti a rodičia s malými dobrodruhmi, keďže do dolín vedie aj asfaltová cesta určená práve pre nich.

Vychutnajte si Banskú Štiavnicu ako bonviván

Pre bonvivánov, ktorí si najradšej pochutnávajú na želatínových cukríkoch s colovou príchuťou platí, že prahnú po neotrepaných, ideálne náučných zážitkoch, ktoré následne vstrebávajú nad šálkou kvalitnej kávy. Ak vás ešte nohy nezaviedli do Banskej Štiavnice, odporúčame tomuto malebnému a zároveň modernému mestečku venovať aspoň jeden víkend. Nájdete tu hneď niekoľko kultúrno-vzdelávacích výstav aj zaujímavých prehliadok, nad ktorými môžete následne rozjímať v niektorom z mnohých banskoštiavnických trendy podnikov. A že je z čoho vyberať – od kaviarní, cez bary a bistrá až po nadčasové reštaurácie.

Poldenný výlet na vode

Medzi čerešňami nájdete samých milovníkov vody a vodných športov. Plavky sú ich každodenný outfit, a preto niet divu, že v lete najradšej vyrážajú za akýmkoľvek vodným dobrodružstvom. Ak ste aj vy vyzývateľom škodoradostných srandičiek, ku ktorým vodné prostredie skrátka zvádza, vyrazte na Zemplínsku Šíravu. Užijete si nielen zábavu na vode, ale aj jazdu na koňoch, návštevu Vinianskeho hradu či vyhliadkové plavby na motorovom člne. A pretože na vode vyhladnete, nezabudnite na desiatu. Pribaľte si nové balenie Haribo Favourites Mix s päticou obľúbených cukríkov, na ktorých si spoločne pochutíte na najbližšej zastávke.

Srdiečka v objatí skalných previsov

Ak patríte do tímu srdciarov, je pre vás typické, že sa do všetkého vrháte s nadšením – ideálne bok po boku s vašimi najbližšími. Ste romantická duša, ktorá má rada prechádzky prírodou s kvapkou dobrodružstva. Ak ste ešte neprebádali všetky skalné krásy Slovenska je najvyšší čas. Najväčší skalný previs môžete vidieť v Kostoleckej tiesňave v Strážovských vrchoch pri Považskej Bystrici či objať svojich blízkych pod najväčšou skalnou bránou s názvom Okno, ktorá sa nachádza na vrchu Ohnište v Nízkych Tatrách. Určite nevynechajte ani výlet k najvyššej skalnej veži v Zádielskej doline v Slovenskom krase s názvom Cukrová homoľa. Možností je naozaj neúrekom.

V lese ako doma

Medvedík je pohoďák, ktorého len tak niečo nezaskočí. Váš praktický prístup k veciam uľahčí nejednu výpravu, ktorej často predchádza cestovná horúčka a chaos. Na výlete ste často tým, kto drží krok a s kompasom v ruke udáva smer. A preto je pre vás ideálnym tipom pobyt v prírode, konkrétne na strome. Zbaľte svoju partiu a vyrazte do tree house, kde prežijete neobyčajné chvíle v súlade s prírodou. Cez deň vás obklopí upokojujúca atmosféra lesa a po večernom táboráku sa odoberiete na spánok do koruny stromu. Viete si predstaviť lepšiu formu relaxácie?

Kultový medvedík Goldbären, osobitá fľaštička Happy Cola, pohodové čerešne Happy Cherries, citlivé srdiečko Love Hearts, alebo neposedné žabky Quaxi, to je kombinácia piatich obľúbených cukríkov, ktoré sa Haribo rozhodlo spojiť do balenia Favourites Mix.

Každý sme iný a každý máme iné chute, z balenia Haribo Favourites Mixu si ale vyberieme všetci. Zapojte sa do 15. augusta do hlasovacej súťaže na stránke www.haribomix.sk a vyhrajte zásobu pätice obľúbených cukríkov na celý rok.