Umývačky Electrolux: veľké technológie v kompaktnom obale

Umývačky Electrolux: veľké technológie v kompaktnom obale

Umývačky riadu Electrolux sú dostupné vo viacerých veľkostiach, ktoré perfektne zapadnú do veľkých aj malých kuchýň. Či už si vyberiete širšiu alebo užšiu verziu, môžete sa spoľahnúť, že bude nabitá inovatívnymi technológiami, ktoré vám uľahčia život.

Štandardná šírka umývačiek riadu je 60 centimetrov. Sú vhodné najmä pre veľké domácnosti s deťmi alebo častými návštevami. Nie každá kuchyňa však poskytuje dostatočné priestorové možnosti pre umývačku tejto šírky. Našťastie sa dnes vyrábajú aj v úzkom, 45-centimetrovom, prevedení. Užšie umývačky sú ako stvorené pre páry či jednotlivcov, ktorí nemajú toľko riadu. Tieto kompaktné umývačky ale riadu poskytujú rovnako precíznu starostlivosť ako ich širší súrodenci z dielne Electrolux.

Samozrejmosťou je už technológia QuickSelect, ktorá ponúka intuitívne ovládanie umývačky, ktorému porozumiete už za pár sekúnd. Nezahlcuje vás množstvom umývacích programov, ale ponúka vám pohodlný posuvný ovládač. Dotykom jedného prsta na ňom nastavíte len čas, kedy chcete mať riad umytý a umývačka zvyšok urobí za vás. V roku 2019 získali umývačky riadu Electrolux za tento revolučný spôsob ovládania prestížnu cenu iF Design Award.

Aj keď sú 45-centimetrové umývačky na pohľad menšie, ich vnútorný priestor je stále nabitý maximálne vyšperkovanými technológiami. Všetok váš príbor zmestíte do zásuvky MaxiFlex, ktorá je navrhnutá pre príbor a kuchynské náčinie všetkých tvarov a veľkostí. Či už pri varení používate naberačky, obracačky alebo metličky, do extra hlbokej a extra flexibilnej zásuvky s posuvnými priečkami ich umiestnite úplne jednoducho.

45-centimetrové umývačky dokonca nie sú príliš malé ani na špeciálne sprchovacie ramená z dielne Electrolux, ktoré zefektívňujú umývanie. Sprchovacie rameno SatelliteClean® dosahuje až trikrát lepšie výsledky umývania než bežné rameno. Dvojitá rotácia a neustále sa meniaci uhol sprchovania zabezpečujú perfektne umytý a žiarivo čistý riad. Pridanou hodnotou je aj novinka v 45-centimetrových umývačkách – dve otočné sprchovacie ramená pod horným košom, ktoré dôkladne osprchujú riad v každom kúte umývačky.

Viac informácií nájdete na www.electrolux.sk