FORMULA 1 exkluZívne na SPORT1 A SPORT2 AŽ DO ROKU 2023

FORMULA 1 exkluZívne na SPORT1 A SPORT2 AŽ DO ROKU 2023

 Spoločnosť AMC Networks International – Central and Northern Europe predĺžila svoj kontrakt na vysielanie Formuly 1® na Slovensku a v Českej republike o ďalšie tri sezóny. Diváci Sport1 a Sport2 sa tak môžu tešiť na živé prenosy všetkých pretekov kráľovskej disciplíny až do konca roka 2023.

Exkluzívny športový obsah počas každého pretekárskeho víkendu prezentovaný špičkovým tímom komentátorov a odborných hostí, to je vysoký štandard, na ktorý si diváci staníc Sport1 a Sport2 za posledné roky zvykli a dokážu ho náležite oceniť. Stanice Sport1 a Sport2 na slovenskom a českom území dynamicky rastú, sledovanosť priamych prenosov Formuly 1 v tomto roku narástla o 30 percent v porovnaní s minuloročnou sezónou. Aj v nasledujúcich rokoch sa diváci môžu tešiť na takmer 14 hodín akcie počas každého pretekárskeho víkendu, vrátane tréningov, kvalifikácie, štúdia so zaujímavými hosťami aj podporných seriálov FIA Formula 2 a GP3.

Levente Málnay, Senior viceprezident spoločnosti AMC Networks International – Central and Northern Europe, sa k tejto transakcii vyjadril: „V Slovenskej a Českej republike sa vyznačujeme sústavnou ponukou presvedčivého športového obsahu prémiovej kvality. Obnovené partnerstvo bude stavať na silnom vzťahu Formuly 1 a športových staníc AMCNI CNE z posledných rokov. Sme hrdí na to, že sme si zaistili tento korunovačný klenot športových práv na nadchádzajúce roky a že môžeme zostať referenčným bodom pre všetkých fanúšikov motošportu na Slovensku a v Českej republike.“

Michaella Snoeck, Head of Media Rights Formula 1, dodáva: „Tešíme sa, že môžeme rozšíriť naše partnerstvo s AMCNI CNE, pretože poskytujú vysoko kvalitné vysielanie fanúšikom F1 na Slovensku a v Českej republike, kde popularita tohto športu neustále rastie. Toto rozšírené partnerstvo znamená, že v dobe, keď šport vstupuje do vzrušujúcej novej éry, fanúšikom F1 v regióne neutečie ani sekunda akcie počas pretekárskeho víkendu v priebehu ďalších troch sezón.“

Okrem Formuly 1® majú možnosť diváci Sport1 a Sport2 sledovať aj ďalšie prémiové akvizície, ako sú elitný golfový turnaj okruhu PGA zo San Francisca, šampionát cestovných vozidiel WTCR – FIA World Touring Car Cup, KHL, hokejovú CHL, futbalovú kvalifikáciu na Majstrovstvá Európy UEFA, Ligu národov UEFA, špičkové futbalové poháre Coppa Italia a Copa del Rey či hádzanársku Ligu majstrov EHF.