S hranolčekmi Fri’Style je o zábavu postarané

S hranolčekmi Fri’Style je o zábavu postarané

Poznáte streetfoodové hranolčeky Fri’Style od McCain? Že sa pýtame! Chrumkavé hranolčeky v tvare U sú na Slovensku tak obľúbené, že dostali aj „ľudové“ pomenovania: lyžičky, lodičky a rúrky.

Hranolčeky Fri’Style zaujmú nielen svojím tvarom a chuťou, sú tiež skvelou prílohou či snackom v streedfoodovom menu. A veľa zábavy si s nimi užijete aj vtedy, keď ich použijete ako jedlé lyžičky! Ako na to? Naberajte nimi omáčky a dipy v takom množstve, na aké máte práve chuť. Vychutnajte si ich extra chrumkavosť zvonku a mäkkosť vo vnútri. Zažite streetfood priamo na ceste do jedálne či obývačky, pretože ich zaručene ochutnáte už priamo po ceste z kuchyne. S hranolčekmi Fri’Style nuda určite nehrozí! Viac na www.mccain.sk.

McCain Fri’Style: 2,99 € / 600 g

Fri’Style = streetfoodové potešenie

Dostali ste chuť na niečo dobré a nikam sa vám nechce ísť? Nevadí! Skvelé jedlo zo streetfoodových stánkov či štýlových bistier môžete mať pripravené za okamih a priamo u vás doma. Chrumkavé hranolčeky Fri’Style stačí len vytiahnuť z mrazničky a pripraviť v rúre alebo teplovzdušnej fritéze. K tomu niekoľko chutných dipov a pohodové domáce chrumkanie je zaistené.

Hranolčeky v tvare U majú vďaka inovatívnej receptúre extra chrumkavý povrch a okraje. A nielen to! Plnou chuťou vás očarí aj ich mäkké zemiakové bruško. Sú skvelou prílohou, čo posunie váš obed či večeru na vyšší level, ale vystačia si aj samotné, naplnené chutným dipom.

Chce to štýl? Smelo do toho! Zaviažte si károvanú zásteru, nachystajte drevené misky, kovové košíky či servírovacie papiere. Razom sa ocitnete na streetfoodovom festivale, kde sú hlavným nástrojom na jedenie práve vaše ruky. Pretože, keď sa párty s priateľmi skončí, to posledné, čo sa vám bude chcieť po tak dobrom jedle robiť, je ukladať riad do umývačky 😉

NÁŠ TIP: Chutné recepty a viac skvelých tipov, ako spraviť zo stretnutia priateľov pri dobrom jedle epický zážitok priamo u vás doma, nájdete na www.mccain.sk.