ORTOINOVA: Moderná biologická liečba problémov pohybového aparátu

ORTOINOVA: Moderná biologická liečba problémov pohybového aparátu

Ak sa zaoberáte zdravím svojich kĺbov a pohybového aparátu, pravdepodobne viete, aké nepríjemné a bolestivé môžu byť problémy ako artróza, reuma alebo dna. Každá nepríjemná situácia sa však dá našťastie zvládnuť, ak máte k dispozícii správnu pomoc. Moderné riešenia v oblasti liečby a diagnostiky ochorení kĺbov, artrózy a pohybového aparátu vám ponúka súkromná ortopedická ambulancia, ORTOINOVA, o ktorej službách si teraz všetko dôležité povieme.

    1. Diagnostika s vysokou presnosťou

Súkromná ortopedická klinika Ortoinova sa špecializuje na vyšetrenie osteoporózy, čo je stav, pri ktorom kosti strácajú svoju hustotu a pevnosť s následným rizikom zlomenín.

Celý proces liečby začína tak, že sa pacientom ponúkne bezbolestné biochemické vyšetrenie z krvi, umožňujúce zistiť rôzne indikátory zdravia, ako napríklad zápalový marker, reumatoidný faktor a hladinu kyseliny močovej. Tieto informácie sú potom základom na presnejšiu diagnostiku a úspešnú liečbu prípadného ochorenia.

    1. Základné a špeciálne vyšetrenia pohybového aparátu

K dispozícii je aj možnosť vykonania komplexného vyšetrenia pohybového aparátu, vrátane vyšetrenia hybnosti a bolestivosti kĺbov u dospelých a detí. Na požiadanie vám vedia odborní lekári vykonať aj doplnkové vyšetrenia, ako je denzitometria alebo ultrasonografické vyšetrenie kĺbov a mäkkých tkanív.

    1. Inovácia v liečbe artrózy

V liečbe artrózy sa klinika spolieha na moderné a vysoko účinné autológne krvné deriváty na báze fibrínu, monocytárnych buniek a kmeňových buniek. Ortoinova tiež patrí medzi prvých poskytovateľov injekčného viskoprotektíva do kĺbov, ktoré pomáha zastaviť degradáciu kĺbovej chrupavky.

    1. Individuálny prístup ku každému pacientovi

Na súkromnej ortopedickej klinike Ortoinova si zakladajú aj na individuálnom prístupe k pacientovi. Obrovskou výhodou je tiež nielen skúsenosť a prax odborných lekárov, ale aj skvelé technické vybavenie na diagnostiku rôznych ochorení a problémov tela.

Ak teda hľadáte pre svoje ubolené telo a jeho pohybový aparát pomoc, Ortoinova.sk je pre vás ideálne riešenie.