McDonald’s výrazne posilňuje službu McDelivery o spoluprácu s novými doručovacími partnermi

McDonald’s výrazne posilňuje službu McDelivery o spoluprácu s novými doručovacími partnermi

Chutné jedlo doručí zákazníkom už aj Bolt Food a foodpanda

Spoločnosť McDonald’s Slovensko sa opäť zamerala na zlepšovanie zákazníckej skúsenosti a na dostupnosť svojich produktov. Svoju inovatívnu službu McDelivery rozšírila o dvoch nových partnerov. K partnerovi Wolt sa tak od januára pridali dve nové doručovacie spoločnosti, Bolt Food a foodpanda. 

Spoločnosť McDonald’s spustila službu McDelivery pre slovenských zákazníkov v januári 2020. Počas dvoch rokov ju rozšírila nielen o nové lokality doručenia, ale aj o portfólio doručovaných produktov. Mnohí zákazníci si tak môžu od minulého roka objednať priamo pred dvere svojich domácností aj výborné raňajky. Obľúbený reťazec rýchleho občerstvenia prevádzkuje službu McDelivery v Bratislave, Košiciach, Trnave, Nitre, Žiline, Prešove, Trenčíne, vo Zvolene, Banskej Bystrici, Liptovskom Mikuláši i Martine.

Dobrá logistika a spoľahlivý servis je základ

Po úspešnom naštartovaní a rozbehnutí služby McDelivery s doručovacou spoločnosťou Wolt, prichádza McDonald’s s rozšírením ponuky doručovacích spoločností. „V rámci dodávateľských aj doručovacích partnerstiev máme nastavené veľmi striktné štandardy kvality. Uvedomujeme si, že zvládnuť donášku rýchleho občerstvenia si vyžaduje najmä dobrú logistiku a spoľahlivý servis. Preto sme nesmierne vďační za partnerstvo so spoločnosťou Wolt, ktorá už dva roky spĺňa všetky kritériá. Na slovenskom trhu sa však počas posledných mesiacov etablovali aj dve veľké doručovacie spoločnosti, ktoré rovnako spĺňajú naše kritéria prísneho výberu. A sme naozaj veľmi radi, že dnes už môžeme Bolt Food a foodpanda označiť za našich partnerov. Tešíme sa na spoluprácu a veríme, že naše spoločné nastavenie a ciele prinesú zákazníkom rýchly a kvalitný servis,“ hovorí Lucia Poláčeková, PR supervízorka pre McDonald’s na Slovensku.

Ponuka obľúbeného reťazca je už dostupná u oboch nových partnerov. Objednávky si môžu zákazníci v rámci rozvozových zón objednať z uvedených reštaurácií na www.foodpanda.sk, alebo priamo v aplikácii BOLT FOOD, www.food.bolt.eu, a to v každý pracovný deň v čase od 10.30 do 22.00.

Platforma foodpandy poskytne zákazníkom možnosť objednať si z populárneho reťazca s rýchlym občerstvením v 10 mestách na Slovensku, kde foodpanda pôsobí, čím pokryje celkovo 31 McDonald’s reštaurácií. „Sme hrdí, že sme mohli nadviazať spoluprácu s McDonald’s na našej platforme. Skúsenosti z dlhoročnej spolupráce v Českej republike pod značkou Dáme jídlo potvrdzujú, že spojenie rýchleho občerstvenia s ultra rýchlym doručením sú garanciou úspechu a spokojnosti našich zákazníkov. V rámci exkluzívnych spoluprác sa naši zákazníci môžu už onedlho tešiť na atraktívne ponuky menu dostupné v rámci aplikácieuvádza Petr Indra, CSO Dáme jídlo a foodpanda Slovensko.

Doručovacia služba Bolt Food bude dostupná v 6 mestách a pokryje 27 prevádzok McDonald’s. “Veľmi sa tešíme partnerstvu s McDonalds, nakoľko ide o výraznú pridanú hodnotu pre užívateľov našej aplikácie. Burgery sa u nich tešia veľkej obľube, minulý rok sme mali celkovo 23 % objednávok, v ktorých figurovali. So zapojením McDonalds tieto čísla určite výrazne stúpnu, nakoľko sa ponuka rozšíri aj o ikonické hamburgery a ostatné obľúbené produkty, ktoré “mekáč” ponúka,” povedala Linda Garder, regionálna riaditeľka Bolt Food.

Rozvozové zóny nových doručovacích služieb sú v rádiuse do 2,5 km, čo predstavuje doručenie objednávky kuriérom približne do 20 minút. V ponuke nových doručovacích partnerov sa nebude nachádzať raňajkové menu, ktoré bude zatiaľ dostupné iba v ponuke doručovacieho partnera Wolt na www.wolt.sk alebo priamo v rovnomennej aplikácií.