5.000 DOMÁCICH TESTOV VEROVAL ROZDÁ ZDARMA

5.000 DOMÁCICH TESTOV VEROVAL ROZDÁ ZDARMA

HARTMANN – RICO CHCE PODPORIŤ PREVENCIU. Trápi vás zdravotný problém, ale návštevu lekára odkladáte pre nedostatok času na neurčito? Nepodceňujte prevenciu a zistite príčinu svojich ťažkostí behom pár minút v pohodlí domova s domácimi diagnostickými testami Veroval. Vďaka prebiehajúcej kampani na www.veroval.sk  môžete vybraný test vyskúšať zdarma. Domáce diagnostické testy Veroval dokážu napríklad zistiť prítomnosť

Vydajte sa po stopách vraha

Je tu nový Jo Nesbo, detektív Harry Hole a novinka Smäd, ktorá vám vyrazí dych. Bude vás z nej mraziť a vychutnáte si ju až do poslednej strany. Jo Nesbo je majstrom v budovaní príbehu, stupňuje napätie, ktoré sa k vám zakráda z každej strany a prepletá to bežnými rozhovormi a situáciami zo života. Tempo

Na každé trápenie existuje liek

Pavla bola kedysi aktívna žena. No pre zdravotné ťažkosti sa ocitla v spoločenskej izolácii. Aby si vyplnila čas a zmiernila svoju osamelosť, pozoruje z balkóna susedov. Z výrazov ich tvárí, útržkov rozhovorov a iných postrehov si vytvára predstavu o ich živote… Novinka Vzkriesené nádeje vás možno presvedčí, že na každú bolesť existuje liek a lekárom

Návrat superveľmoci? Glukhovsky vám to vysvetlí!

Čo je súčasné Rusko? Kto mu vládne? Akí sú jeho obyvatelia? Na tieto, ale aj iné otázky sa autor slávnej série o moskovskom metre Dmitry Glukhovsky usiluje odpovedať čitateľovi, a to v prekvapujúcej polohe. Veľké plochy postoapokalyptických románov zamenil za intímny priestor série poviedok, v ktorých kriticky zachytáva situáciu v dnešnom Rusku. Dmitry sa rád

Keď život skúša, vytrvajte!

Životopisy sa zvyčajne vydávajú až po smrti dotyčného človeka. Literárna hyperbola môže všeličo dokresliť, vyretušovať či vymaľovať vhodnejšou farbou. TOP slovenský bankár Imrich Béreš však bilancuje svoj život ešte ako činorodý zrelý muž. Autobiografiu Keď život skúša napísal spoločne s Táňou Veselou, novinárkou a šéfredaktorkou. Imrich Béreš zostal napriek tomu šťastným človekom. Azda preto, lebo

Zaregistrujte sa a na stánku Schär obdržíte darček zdarma!

Neváhajte a zaregistrujte sa na Gluten Free Expo Slovakia 2017 v Trenčíne, aby ste od spoločnosti Schär obdržali na ich výstavnom stánku DARČEK. Netolerujete lepok, alebo niekto z Vašich príbuzných má celiakiu? Nenechajte sa odradiť ! Príďte 28. – 29.04.2017 na Gluten Free Expo Slovakia v Trenčíne a objavte úžasný a chutný svet Schär s

Doprajte si chutný štart do nového dna – Ovsenú kasu od Dr.Oetker v atraktívnych príchutiach Goji, Rakytnik a Acai

V dnešnej uponáhľanej dobe mnohí z nás zabúdajú na raňajkový rituál. Ten je však pre náš organizmus dôležitý. Doprajte si chutný štart do nového dňa – Ovsenú kašu od Dr.Oetker v atraktívnych príchutiach Goji, Rakytník a Açaí. Všetky navyše v kombinácii s ľanovými semienkami. Vďaka kvalitným surovinám a jednoduchej príprave sú skvelou voľbou na raňajky

Veľkonočné recepty Dr.Oetker

Farebný kokosový tunel  spomienka na detstvo ľahká príprava Doba prípravy: asi 20 minút Vystačí na: asi 25 porcií Na hmotu: 200 g strúhaného kokosu 200 g preosiateho práškového cukru 3 zarovnané PL sušeného mlieka 240 g rozpusteného masla 1 bielok 2 PL rumu 1 zarovnaná PL preosiateho kakaa Farba gélová potravinárska žltá Dr.Oetker Farba gélová

Štyri tipy, ako maximalizovať životnosť batérie

Správnou starostlivosťou o batériu môžete minimalizovať jej opotrebovanie a predĺžiť životnosť. Bratislava, 16. marec 2017 – Hlavným nepriateľom každého používateľa mobilných zariadení je vybitá batéria. Tá má pevne danú kapacitu, ktorá sľubuje určitú výdrž. Kapacita batérie sa však používaním zariadenia postupne znižuje. Aj preto vám vydrží smartfón či notebook po dvoch rokoch používania o niečo

Fenomén bublinkový čaj: čo to tí mladí vlastne pijú?

Zástupy študentov, ktoré každé popoludnie zdobia nákupné centrá našich miest čakajú v radách na to, aby si mohli vypiť svoj obľúbený bublinkový čaj. Tento nápoj je fenoménom mladých, napriek tomu sa s jeho zložením spája mnoho mýtov. O tom, čo v skutočnosti obsahujú sme sa porozprávali s odborníkom na chémiu a technológiu potravín, prof.Ing. Petrom